Kit 2 Tigari DSE901

Kit 2 Tigari DSE901
PRET: 199 RON
Pretul include TVA.

Comanda direct:
0771/164.187
E-mail: etigara1@yahoo.com

Prezentare produs:
Cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului.Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic.

PACHETUL CONTINE:
2 tigari electronice DSE901 (2 baterii + 2 atomizoare)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB
- 5 cartuse de nicotina
- pachet de prezentare
- manual de utilizare
Culori disponibile: alb, negru, roz si inox (nichelata)
Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.

SPECIFICATII:
Model : DSE 901Lungime : 118 mmGreutate : 15 gNr. de inhalari dintr-un cartus : 100-150 inhalari1 cartus este echivalent cu ~ 8 tigari normaleCapacitate baterie : 180 mAhVoltaj baterie : 3.2V-4.2VO baterie incarcata asigura : 190-200 inhalariTimp de incarcare baterii : 2-2,5 ore

INFORMATII DESPRE GARANTIE:
Baterii - 3 luni
Atomizor - 10 zile
Incarcatoare - 6 luni

IMPORTANT!!!

IMPORTANT!!!
Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Un produs Blogger.

Romani UK Londra

dancemagicradio


Copyright © Tigara - Electronica 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DESPRE TIGARA ELECTRONICA

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

Beauty Line Salon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Horoscop . Tarot . Consultatii . Ghicit in carti . Destin Astrologie . Numerologie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

181818.jpgRESTRICTII: Produsele comercializate prin intermediul acestui website nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit 18 ani. Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda care nu se incadreaza in termenii si conditiile stipulate pe site.

V.I.P MEDIA GROUP Video & Audio Production Advertising Production WEBdesign Online Radio

 

© 2010 Tigari electronice, Tigara electronica, Trabucuri electronice, Consumabile tigari electronice